Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση του Μιχάλη Βάρκα, Αιρετού Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Βορείου Αιγαίου σχετικά με τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΚΑ, ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΟ ΠΥΣΕΕΠ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Αγαπητοί συνάδελφοι του ΕΕΠ και ΕΒΠ,

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών των ΠΥΣΕΕΠ και του ΚΥΣΕΕΠ. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα είμαι υποψήφιος για το ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου διεκδικώντας την εκλογή μου για τρίτη διαδοχική θητεία. Όπως και στις δύο προηγούμενες θητείες προτεραιότητα μου θα είναι η συνεχής ενημέρωση σας για θέματα αρμοδιότητας του ΠΥΣΕΕΠ, η έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για τα όλα τα θέματα που απασχολούν τους κλάδους μας. Παράλληλα, θα συνεχίσω την προσπάθεια μου για δίκαιη, ισόρροπη, αντιπροσωπευτική κατανομή των πιστώσεων στις επιμέρους ειδικότητες και στα νησιά μας καθώς και για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας μας.
Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, η ψηφοφορία για το ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου θα διεξαχθεί ειδικά για τη Λέσβο διά ζώσης, στο κτίριο της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου, από τις 09:00 π.μ. ως τις 17:00 μ.μ. Όσον αφορά τα νησιά Χίο, Λήμνο, Σάμο, Ικαρία και Οινούσσες η διαδικασία θα διεξαχθεί με ψηφοφορία διά αλληλογραφίας. Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου οι φάκελοι με τα ψηφοδέλτια έχουν αποσταλεί από την Τρίτη 23/10/2018 με προορισμό τα ΚΕΔΔΥ και τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης των παραπάνω νησιών.
Είναι σημαντικό να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία και να αναδείξετε τους ανθρώπους που θα σας εκφράζουν και θα σας εκπροσωπούν. Στα πλαίσια αυτά, μόλις λάβετε στα χέρια σας τα ψηφοδέλτια καλό θα είναι να τα στείλετε γρήγορα ώστε να φτάσουν εγκαίρως στη Μυτιλήνη (μέχρι την Τετάρτη 7/11/2018) και να προσμετρηθούν στο τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει λοιπόν να είστε σε εγρήγορση και να αναζητήσετε στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τα ΚΕΔΔΥ τους φακέλους με τα ψηφοδέλτια.
Σας υπενθυμίζω ότι στις εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ, μόνιμοι και αναπληρωτές που εργάζονται σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ, ΕΔΕΑΥ, ΕΠΑΛ και σε Γενικά σχολεία ως παράλληλη στήριξη μαθητών (ΠΕ 25 και ΕΒΠ).
Τέλος, έφτιαξα και σας παρουσιάζω τον επισυναπτόμενο ενημερωτικό πίνακα των προσλήψεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στην ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018, έπειτα από τις σχετικές προτάσεις του ΠΥΣΕΕΠ.

Μιχάλης Βάρκας, 
Αιρετός ΕΕΠ & ΕΒΠ στο ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου, 
Υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου