Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και ακολούθως στο Γ.Λ.Κ. και στη Βουλή το ν/σ για τα Πανεπιστήμια και τις διατάξεις για την Α/θμια, Β/θμια και Ειδική ΑγωγήΑνακοίνωση εξέδωσε το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ενημερώνοντας πως εστάλη στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για επεξεργασία από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας),  Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».
 
Στη συνέχεια, το σχέδιο νόμου θα σταλεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, και θα κατατεθεί στη Βουλή, ώστε να συζητηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και να εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου η ψήφισή του.

Να υπενθυμίσουμε πως στο εν λόγω νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και Διατάξεις για την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση- http://www.opengov.gr/ypepth/?p=4517- και για την Ειδική Αγωγή- http://www.opengov.gr/ypepth/?p=4516-

Βασίλης Βούγιας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου