Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Γεωργίας Μπουλμέτη για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.




ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π

Συνάδελφοι /ισσες, 

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω για την υποψηφιότητά μου στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Νοεμβρίου 2018.
Εργάζομαι εδώ και 25 χρόνια ως κοινωνική λειτουργός εκ των οποίων 16 χρόνια στην Ειδική εκπαίδευση (ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΕΚ). Πριν από 3 χρόνια ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά ως μέλος του ΔΣ και στη συνέχεια ως Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.   
Η μεθοδική υποστήριξη και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των κλάδων ΕΕΠ ΕΒΠ, η διάχυση της ενημέρωσης για τα δικαιώματα των συναδέλφων (μόνιμων και αναπληρωτών) αποτέλεσαν βασικούς τομείς δράσης του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και για μένα προσωπικά. Παράλληλα, η ενίσχυση της συμμετοχής των συναδέλφων στο συνδικαλιστικό τους όργανο μέσα από γόνιμο και δημιουργικό διάλογο, η δικτύωση και η κοινή δράση με τα κλαδικά σωματεία μας, συλλόγους εκπαιδευτικών αλλά και το γονεϊκό αναπηρικό κίνημα ενδυνάμωσε τη φωνή μας και τη διεκδίκησή μας.
Πιστεύοντας στις συνέργειες ήμουν, μαζί με άλλους συναδέλφους, από τους ιδρυτές του ΙΜΕΓΕΕ και του Συντονιστικού Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης δίνοντας μάχες στα όργανα της Διοίκησης μαζί με την Ομοσπονδία (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) με γνώμονα πάντα την ενότητα και την σύνθεση για την προώθηση και ανάπτυξη των κλάδων ΕΕΠ ΕΒΠ
Καθοριστικό παράγοντα για τη συμμετοχή μου στις εκλογές σε κεντρικό επίπεδο ( για το ΚΥΣΕΕΠ) αποτέλεσαν και αποτελούν οι επικείμενες μόνιμες προσλήψεις στην Ειδική Εκπαίδευση όπου επιθυμώ να συμβάλλω στην καθιέρωση ισότιμων και δίκαιων κριτηρίων διορισμού για τους αναπληρωτές. Θεωρώ ότι η θεσμική παρουσία των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια αποτελεί τον εγγυητή για τη διασφάλιση της ισονομίας των εργαζομένων, την οποία και θέλω να υπηρετήσω ως εκλεγμένη εκπρόσωπός σας.
Ευχαριστώ όλους εσάς που με έχετε εμπιστευτεί μέχρι τώρα, που επικοινωνείτε τις ανάγκες σας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στους χώρους εργασίας σας  κι έτσι μπορώ κι εγώ με τη σειρά μου να αγωνίζομαι γι αυτές.
Ζητώ τη στήριξή σας στις επικείμενες εκλογές και δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω την ισότιμη παρουσία του ΕΕΠ/ ΕΒΠ στην Εκπαίδευση.

Γεωργία Μπουλμέτη


Πρόεδρος ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Υποψήφια αιρετός ΚΥΣΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου