Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ 15ου Συνεδρίου Αντιπροσώπων της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 26-9-2014
 Αριθμ. Δ.Τ.: 147
ΨΗΦΙΣΜΑ 15ου Συνεδρίου Αντιπροσώπων της ΟΛΤΕΕ
Οι Αντιπρόσωποι που συμμετέχουμε στη 15ης Τακτική Γενική Συνέλευση της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., μετά από εισήγηση του Προεδρείου, ψηφίζουμε ομόφωνα τα παρακάτω:

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα περίμεναν την δικαίωσή τους από το Συμβούλιο της Επικράτειας.
Το Σ.τ.Ε. έκρινε ότι η διάλυση της Δημόσιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.), η κατάργηση κλάδων Τεχνικών Ειδικοτήτων που δίδασκαν στα σχολεία μας και η «διαθεσιμότητα» των συναδέλφων, είναι …«συνταγματικές» !!
Το Σ.τ.Ε. έκρινε «αντισυνταγματικές» μόνο τις περικοπές των …δικαστικών και των ένστολων…
Το Ανώτατο Δικαστήριο δίνει πλήρη κάλυψη στην Κυβέρνηση για την συνέχιση των Μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν νομοτελειακά σε ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
Η Κυβέρνηση μπορεί πλέον μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει το μηχανισμό «κατασκευής διαθεσίμων» που έστησε, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση αριθμητικών δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές της χώρας, ανενόχλητη και …«συνταγματικά»!!
Οι «υπό τοποθέτηση» εκπαιδευτικοί σε θέσεις «φαντάσματα» (ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ θέσεις σε Ι.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ.), εξακολουθούν να εμπαίζονται με …«προκριματικούς», …«τελικούς» και δήθεν «οριστικούς» πίνακες, χωρίς να δίνεται τελική και οριστική λύση.
Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. και οι Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με το σύνολο των εκπαιδευτικών, σε όλη την επικράτεια και σε κάθε επίπεδο, μέχρι την τελική και πλήρη ανατροπή των αντιδημοκρατικών και αντικοινωνικών πολιτικών που εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία, ξεπατώνουν την Παιδεία και διαλύουν την ελληνική οικογένεια.

Η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο: 210-5238973, fax: 210-5202798
ηλεκτρον. σελ.: http://www.oltee.gr, facebook: group Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
πληροφορίες: Σεραφείμ Κερασιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6936-449284

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου