Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Νέα Ανακοίνωση για τους 317 εκπαιδευτικούς σε Διαθεσιμότητα εκτός πινάκων ΑΣΕΠ




Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
Αθήνα, 22-12-2014
 Αρ. Πρωτ.: 036
ΠΡΟΣ :
κ. Ανδρέα Λοβέρδο, Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων
ΚΟΙΝ:
Στους κκ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο και Γεώργιο Γεωργαντά, Υφυπουργούς Παιδείας,
Στον  κ. Αθανάσιο Κυριαζή, Γ.Γ. Υ.ΠΑΙ.Θ.
Στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
Στη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Υ.ΠΑΙ.Θ., υπόψιν κου Λιγνού,
στα Σχολεία της Β΄βάθμιας Τ.Ε.Ε., στις Ε.Λ.Τ.Ε.Ε., στους Εκπαιδευτικούς, στα Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: Νέα Ανακοίνωση για τους 317 εκπαιδευτικούς σε Διαθεσιμότητα εκτός πινάκων ΑΣΕΠ

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Σας διαβιβάζουμε το υπ’ αριθμ. 117/20-12-2014 δελτίο τύπου μας με θέμα «Οι 317 για απόλυση, με Διευθύνσεις και ονόματα» με τους συνημμένους σε αυτό πίνακες.
Τα αριθμητικά στοιχεία των πινάκων παρέχονται με κάθε επιφύλαξη, δεδομένου ότι έχουν υπολογισθεί με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, δηλαδή τις Διαπιστωτικές Πράξεις και τους πίνακες που έχει δημοσιεύσει το Υπουργείο και ο ΑΣΕΠ. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ελεγχθούν και να επιβεβαιωθούν από τις Υπηρεσίες σας.
Τα ονόματα των 317 συναδέλφων σε διαθεσιμότητα που δεν περιλαμβάνονται στους Πίνακες του ΑΣΕΠ, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους. Θεωρούμε ότι τα στοιχεία αυτά τα έχει το Υπουργείο. Αν όμως διευκολύνει τους ελέγχους της Υπηρεσίας, είμαστε διατεθειμένοι να σας τους παραδώσουμε για να τους ελέγξετε.
Κατόπιν αυτών,

παρακαλούμε
να προβείτε άμεσα σε κάθε απαραίτητη ενέργεια ώστε (σε συνεργασία με τον συναρμόδιο Υπουργό Δ.Μ.&Η.Δ.) να προκηρυχθεί άμεσα η νέα ανακοίνωση που υποσχεθήκατε για τους 317 εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα εκτός πινάκων, στις περιοχές των Δ.Δ.Ε. που υπηρετούσαν, με βάση τον πίνακα που συντάξαμε.
Εσείς ο ίδιος χαρακτηρίσατε ως «εγκλήματα» τα όσα διαπράχθηκαν σε βάρος της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, με Νόμους που εσείς ο ίδιος ΔΕΝ ψηφίσατε. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να απαλύνετε κάπως τις τραγικές συνέπειες αυτών των πολιτικών, διασώζοντας τουλάχιστον τους εκπαιδευτικούς της Τ.Ε.Ε. από την απόλυση και θέτοντας τέλος στην ομηρία όλων των υπολοίπων.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ο Πρόεδρος Σταμάτης Σταματιάδης
ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αμπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου