Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ  ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΓΝΗΤΩΝ  223 .

ΘΑ  ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ  ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΜΕΑΕ  ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΙΟ  ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ  ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠiΚΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. 

     
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΕΝΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ  ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΜΕΑΕ  ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ  ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ  ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΜΕΑΕ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΜΕΑΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ  ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ.


1 σχόλιο:

  1. Ωραία πρωτοβουλία! Δυστυχώς ο Βόλος είναι μακρυά κ κοστίζουν αρκετά τα εισιτήρια. Μία λύση θα ήταν η συνέλευση να γίνει στη Λάρισα, ώστε να εχουμε όλοι εύκολη πρόσβαση. Επιπρόσθετα θα ήθελα να τονίσω την αδικία που υφίστανται οι κάτοχοι διπλώματος της σχολής Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες. Δε θα πρεπε να προηγούνται στον πίνακα; Είναι οι πλέον αρμόδιοι και κατάλληλοι για τη στελέχωση αυτών των θέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή