Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ενημέρωση για την υποβολή Αιτήσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας



Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ενημερώνει τους παρακάτω δικαιούχους να συμμετέχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας, 1ης περιόδου 2017 :
  • Οι υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά Αίτηση Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας και έχουν αποστείλει φάκελο με την εκτυπωμένη Αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έως και 28/04/2017 (σύμφωνα με το ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή σφραγίδα ταχυδρομείου) και μετά την αξιολόγηση της Αίτησης και του φακέλου τους: α) το αποτέλεσμα ελέγχου είναι «πλήρης» και δεν ζητούνται συμπληρωματικά στοιχεία, β) κατατάσσονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr/ στη διαδρομή: «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014, την 1η Εξεταστική Περίοδο 2015 και κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2016, δεν πέτυχαν σε κανένα από τα δύο (2) μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό) και έχουν υποβάλει νέα Αίτηση Πιστοποίησης, για την οποία τους έχει κοινοποιηθεί, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr/ ως αποτέλεσμα ελέγχου: «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014, την 1η Εξεταστική Περίοδο 2015 και κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2016, πέτυχαν σε ένα από τα δύο (2) μέρη των εξετάσεων. Οι υποψήφιοι αυτής της κατηγορίας θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις μόνο για το μέρος στο οποίο δεν έχουν πετύχει.
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014, την 1η Εξεταστική Περίοδο 2015 και κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2016, ήταν απόντες και στα δύο (2) μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό) και έχουν υποβάλει νέα Αίτηση Πιστοποίησης, για την οποία τους έχει κοινοποιηθεί, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr/ ως αποτέλεσμα ελέγχου: «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014, την 1η Εξεταστική Περίοδο 2015 και κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2016, ενώ ήταν δικαιούχοι, δεν δήλωσαν συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.
Oι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν «Οδηγίες προς Υποψηφίους» στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.eoppep.gr/images/Anakoinwseis/Odigies_candidates_2017A.pdf
Για θέματα που αφορούν αποκλειστικά την υποβολή Αιτήσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας έως και 28/04/2017, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. επιλέγοντας από το τηλεφωνικό κέντρο 210.27.09.000 το 4, με το Τμήμα Εκπαιδευτικού Πλαισίου, ή αποστέλλοντας e-mail στο: info@eoppep.gr ή στο: anoiktigrammi@eoppep.gr
                                                                                                                                       
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΓΔΙΛΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου