Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ/ΕΒΠ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ/ΕΒΠ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλούνται οι υποψήφιοι/ες αναπληρωτές/τριες από τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., που ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην Αττικήκαι κατέχουν τα τυπι­κά και ουσιαστικά προσόντα για μόνιμο διορισμό σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε και ΚΕ.Δ.Δ.Υ., να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Αττικής, Αν. Τσόχα 15-17, ΤΚ: 11521, Αμπελόκηποι,
από 24 έως και 28 Απριλίου 2017, ώρες: 8.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ.
είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι ΤΚ 11521
Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης, η σφραγίδα του ταχυδρομείου πρέπει να διακρίνεται καθαρά και να φέρει ημερομηνία μέχρι και 28/04/2017.
Επισημαίνεταιότι οι υποψήφιοι/ες αναπληρωτές/τριες έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση της αίτησής τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο. Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τη διαγραφή του υποψηφίου από τους πίνακες ή την απόλυσή του, εφόσον έχει προσληφθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
  • Οι υποψήφιοι που ΔΕΝ υπέβαλαν αίτηση κατά το σχολικό έτος 2016-2017 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής θα υποβάλουν μαζί με την αίτηση-δήλωση προτιμήσεών τους και όλα τα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται στην εγκύκλιο.
  • Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση κατά το σχολικό έτος 2016-2017 και είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους Πίνακες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικήςμπορούν να υποβάλουν ΜΟΝΟ:
α) το σύνολο των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην παράγραφο (ζ) της σελίδας 8 της υπ’ αρ. 65475/Δ3/20-04-2017 εγκυκλίου του ΥΠΠΕΘ
β) Υπεύθυνη Δήλωση.
γ) Φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
δ) Τυχόν νέα δικαιολογητικά (π.χ. τίτλους σπουδών, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κ.λπ.) που δεν είχαν κατατεθεί με την περσινή αίτηση ούτε είχαν ληφθεί υπόψη για την κατάταξή τους στους Πίνακες, και τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα όσα ορίζονται στην υπ’ αρ. 65475/Δ3/20-04-2017 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ.
ε) Πρόσφατο (τελευταίου εξαμήνου) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (στις περιπτώσεις πολυτεκνίας, τριτεκνίας ή γονέων παιδιών με αναπηρία), πέραν των αναφερόμενων στην υπ’ αρ. 65475/Δ3/20-04-2017 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ δικαιολογητικών.
στ) Συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση προς το ΙΕΠ συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά σε περίπτωση υποβολής για πρώτη φορά μεταπτυχιακών-διδακτορικών τίτλων ή σε περίπτωση προσκόμισης συμπληρωματικών στοιχείων για ήδη κριθέντα τίτλο.
Επισημαίνεται, ακόμα, ότι όσοι προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές κλάδων Ε.Ε.Π ή Ε.Β.Π. από την ΠΔΕ Αττικής κατά το διδακτικό έτος 2016-2017 και υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στην ΠΔΕ Αττικής, δε χρειάζεται να προσκομίσουν την αντίστοιχη βεβαίωση προϋπηρεσίας, η οποία θα αναζητηθεί εκ μέρους μας από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αρμοδιότητάς μας. Οι υποψήφιοι, όμως, οι οποίοι προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές από άλλες Περιφερειακές Διευθύνσεις οφείλουν να την προσκομίσουν.

Επισυνάπτονται:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου