Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕ

                                                           


                                                          -------------ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 10 ΜΑΙΟΥ ------------------

                                 
                                          ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕ

(ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 2/3 .Η ΔΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2008 ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΉ ΔΙΚΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ 4.500 ΜΕΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΎΠΑΡΞΗΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 200 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

Συναδελφοι για τις συμμετοχές σας το συντομότερο δυνατό με αποστολή στο email: kolliris@hotmail.com αφενός των προσωπικών σας στοιχείων (όνομα , επώνυμο , πατρώνυμο, δ/νση κατοικίας, κλάδος, AΦΜ και το αν εργάζεστε φέτος ως αναπληρωτές ή όχι) και αφ΄εταίρου του κόστους των 15 ευρώ (εφόσον υπάρξει μαζική συμμετοχή άλλως θα επιστραφούν τα χρήματα) μέσω ταχυδρομικής επιταγής, ήτοι μέσω ΕΛΤΑ ή αυτοπροσώπως στη δ/νση του γραφείου.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 
ΤΗΛ.: 2103608504
FAX: 2103608509

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου