Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Σχετικά με την καθυστέρηση τοποθέτησης Ψυχολόγων(ΠΕ23) σε ΕΠΑ.Λ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας



Σχετικά με την τοποθέτηση Ψυχολόγων(ΠΕ23) στα ΕΠ.Α.Λ. της Στερεάς Ελλάδας και την καθυστέρηση που παρατηρείται, ενημερώνω πως αυτή προέρχεται  λόγω της ανάγκης ανασυγκρότησης του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας*, το οποίο θα κάνει τις τοποθετήσεις των συναδέλφων.

Και η ανάγκη ανασυγκρότησης του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας προκύπτει λόγω της δρομολογημένης αντικατάστασης του Προέδρου του, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Φθιώτιδας κου Ευθύμιου Γκούμα, ο οποίος τοποθετήθηκε Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης , στη θέση της απερχόμενης Συμβούλου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και υπό παραίτηση μέλους του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. κας Ελένης Λαπαντζή, η οποία θα αντικατασταθεί, ως διορισμένο μέλος, από τον κο Γκούμα.

Βασίλης Βούγιας

* Δείτε τη σύνθεση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) 


Σύμφωνα με την παράγραφο 3, του άρθρου 28, του νόμου 4186/2013 3. Στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης συγκροτείται το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ), το οποίο είναι πενταμελές και αποτελείται από

 έναν Διευθυντή Εκπαίδευσης, κατά προτίμηση με σπουδές ή εμπειρία στην ειδική αγωγή ως Πρόεδρο,
 έναν Διευθυντή εκπαίδευσης κατά προτίμηση με σπουδές ή εμπειρία στην ειδική αγωγή,
 έναν σχολικό Σύμβουλο ΕΑΕ και
δύο αιρετά μέλη ΕΕΠ αναπληρούμενα από αναπληρωματικά μέλη ΕΕΠ.

 Γραμματέας και αναπληρωτής αυτού ορίζονται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης διοικητικοί υπάλληλοι, οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Τα θέματα στο ΠΥΣΕΕΠ εισηγούνται ο πρόεδρος ή μέλος που ορίζεται από τον πρόεδρο.
Όταν εξετάζονται θέματα που αφορούν το ΕΒΠ στις συνεδριάσεις συμμετέχει και ένας εκπρόσωπος του ΕΒΠ ο οποίος ορίζεται όπως και οι αναπληρωτές όλων των μελών της παρούσας παραγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου