Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΜΑΝΙΤΑΚΗ, ΧΘΕΣ 30/5/2013, ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ?

 Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία-επισήμανση είδαμε σήμερα-31/5/2013- να δημοσιεύεται στο  ενδιαφέρον ιστολόγιο thriskeftika.blogspot.gr, σχετικά με τη χθεσινή συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

Ακολούθως την αναδημοσιεύουμε, προσθέτοντας πως ανάμεσα στα πιθανά θέματα της συνάντησης τα οποία αναφέρονται στην ανάρτηση του ιστολογίου "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ", θα μπορούσε να είναι-λέμε εμείς-και το θέμα της Γνωμοδότησης περί Μισθολογικής-Βαθμολογικής υποβάθμισης εκπαιδευτικών...


"Συνάντηση Παπαθεοδώρου-Μανιτάκη για θέματα εκπαίδευσης

Πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων η χθεσινή συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη. Όπως αναφέρει ΤΟ ΒΗΜΑ σε δημοσίευμα του για άλλο ζήτημα «ο κ. Παπαθεοδώρου συναντήθηκε χθες, Πέμπτη, με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη, με τον οποίο συνομίλησε για θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής». 
Η είδηση έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία αν συνδυαστεί με την διαδικασία καταγραφής κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ολοκληρώθηκε χθες και έδειξε, μέσα από τον αλγόριθμο που χρησιμοποιήθηκε από το Πληροφοριακό Σύστημα του Υπ. Παιδείας,
πλήθος πλεονασμάτων εκπαιδευτικών σε όλους σχεδόν τους κλάδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Άλλωστε έγγραφο που διέρρευσε πριν δύο μέρες από σύσκεψη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας ανέφερε ότι οι 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα τον Ιούνιο θα πρέπει να προέρχονται κυρίως από τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου