Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.: Αποφάσεις μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2015 στην Ειδική Αγωγή, στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία και από περιοχή σε περιοχή


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2015 στην Ειδική Αγωγή, στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία και από περιοχή σε περιοχή.
Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 8.098.Από αυτές ικανοποιήθηκαν 1718 (ποσοστό 21.22%).
Οι μετατιθέμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους.Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31.08.2015,συνεχιζόμενης όμως της εν λόγω απόσπασης, μέχρι τη λήξη της. Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.
Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.
Η ανάληψη της υπηρεσίας τους γίνεται δεκτή με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά.
Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνεται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης


Για τις υπουργικές αποφάσεις πατήστε εδώ.
Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου