Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΕΛΤΕΕ Πιερίας – Ολική επαναφορά





Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 29-6-2015
 Αριθμ. Δ.Τ.: 035

ΕΛΤΕΕ Πιερίας – Ολική επαναφορά

Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα ΕΠΑ.Λ. (Γενικών και Τεχνικών μαθημάτων), στα Ε.Κ., καθώς και οι Εκπαιδευτικοί Τεχνικών Ειδικοτήτων που υπηρετούν στη Γενική Εκπαίδευση, συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα προάσπισης της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και των εργασιακών τους συμφερόντων μέσα από αυτόνομες, αδέσμευτες, μη παραταξιακές Συνδικαλιστικές Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, εξασκώντας τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους για την ελευθερία της συνδικαλιστικής έκφρασης και εκπροσώπησης.
Από κάθε γωνιά της Ελλάδας λαμβάνουμε εναγώνια μηνύματα συναδέλφων που ζητούν βοήθεια και οδηγίες για το τι να πράξουν προκειμένου να αμυνθούν στην καλπάζουσα αυθαιρεσία της Διοίκησης και την εγκατάλειψή τους από τον «επαγγελματικό συνδικαλισμό» και τους εκφραστές του.
Στην Πιερία, οι συνάδελφοι πήραν αποφασιστικά τις τύχες τους στα ίδια τους τα χέρια.
Η ΟΛΤΕΕ εκπροσωπούμενη κατά νόμο από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. κκ Σταμάτη Σταματιάδη και Δημήτρη Αμπόνη, συνέταξε και προσυπέγραψε το Πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής από τον πρόεδρο του τελευταίου Δ.Σ. της Ένωσης κ. Γιώργο Σαραντίδη στην προσωρινή νέα Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΤΕΕ Πιερίας που αποτελείται από τους συναδέλφους Μαρία Κοκκίνου ως Πρόεδρο, Ζήση Λαζόπουλο ως Γενικό Γραμματέα και Γιώργο Κεσκινίδη ως Ταμία. Η Διοικούσα Επιτροπή θα οδηγήσει την Ένωση σε αρχαιρεσίες για τη ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Καταστατικό ενώ μέχρι τότε εκπροσωπεί νόμιμα την Ένωση και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μελών της.
Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
τους συνειδητοποιημένους συναδέλφους που ανέλαβαν μπροστάρηδες στον αγώνα και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες τους. Έχουμε αποδείξει ότι μέσα από τις σκληρές μάχες μας, πετυχαίνουμε συντριπτικές Νίκες !

Εκπαιδευτικοί ενωμένοι ΠΟΤΕ νικημένοι !!
Στιβαρή Δημόσια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση οργανικά ενταγμένη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Δεν τρώμε τη «φόλα» της «Θεωρίας και Πράξης».
Πτυχίο Ειδικότητας στα 18 με αναγνωρισμένα Επαγγελματικά Δικαιώματα.
Στη λάσπη περί «διάσπασης» ορθώνουμε το Σύνταγμα.
Δε διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας να προασπίσουμε την εργασία μας.

Οι εκπαιδευτικοί που θα «κατεβάσουν τα ρολά» των ΕΠΑ.Λ.
…δεν έχουν προσληφθεί ακόμη…

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου