Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πρωτιά του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ρόδου στο Μαθητικό Διαδικτυακό Διαγωνισμό Εξοικονόμησης Ενέργειας στο πλαίσιο του προγράμματος “Ενεργείν»


Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου συμμετείχε με πλήθος σχολείων από όλη την Δωδεκάνησο στον Μαθητικό Διαδικτυακό Διαγωνισμό  Εξοικονόμησης Ενέργειας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενεργείν».
Σκοπός  του διαγωνισμού, ο οποίος εντάσσεται στις δράσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου για το σύγχρονο, ανοικτό, αειφόρο σχολείο, είναι η ευαισθητοποίηση και η πρακτική άσκηση των μαθητών σε θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης της ενέργειας καθώς η ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στην επίλυση προβλήματος.
Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε στους μαθητές των Γυμνασίων και των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Δωδεκανήσου και πραγματοποιήθηκε  διαδικτυακά (www.enercities.eu), στις 19 και στις 23 Μαρτίου 2015, κατά τις 2 τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος, στο εργαστήριο πληροφορικής, με την εποπτεία των εκπαιδευτικών που είχαν ορισθεί.
Το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου συμμετείχε συνολικά με 10 μαθητές/τριες στην κατηγορία Γυμνασίων κατακτώντας την κορυφή σαρώνοντας τα βραβεία.
1ο βραβείο στην κατηγορία Γυμνασίων:
Σχολείο:
ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου
Μαθητές:
1η θέση:
Ντάλλας Χρήστος- ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου (score 1816)
2η θέση:  Λούσι Έντουρτ- ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου
3η θέση: Τριομμάτης Μιχαήλ- Μηνάς- ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου
Συγχαρητήρια και στα 10 παιδιά που με την ομαδική δουλειά και την καθοδήγηση του υπεύθυνου εκπαιδευτικού Χριστινάκη Βασίλη πέτυχαν τους στόχους τους.
Το Σάββατο 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των παιδιών όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα που ακολουθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου