Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Προσλήψεις για γενική, ειδική αγωγή και παράλληλη στις 6 Σεπτεμβρίου


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ "ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ" -

Σύμφωνα με τη σημερινή μας ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε προσλήψεις για γενική, ειδική αγωγή και παράλληλη στις 6 Σεπτεμβρίου.
Τα τμήματα υποδοχής για τα παιδιά προσφύγων ιδρύθηκαν, όμως οι 800 συνολικά προσλήψεις ΖΕΠ θα γίνουν μαζί με τη Β φάση προσλήψεων τέλη Σεπτέμβρη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η Β φάση αποσπάσεων. Με βάση τα κενά και πλεονάσματα που δόθηκαν, εκτιμούμε πως οι προσλήψεις Α φάσης αναπληρωτών δασκάλων για τα πρωινά τμήματα θα είναι τουλάχιστον 1.800 και μπορεί να ξεπεράσουν τις 2.000 ανάλογα και με τις άδειες που θα κατατεθούν από τους μόνιμους τις επόμενες ημέρες.
Επιπλέον προσλήψεις δασκάλων για τα ολοήμερα θα έχουμε μόνο αν το διεκδικήσουμε δυναμικά αύριο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο στις 12:30 αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι το άνοιγμα των σχολείων. Όπως έχουμε ξανατονίσει, εδώ θα κριθούν όλα, αν θα δουλέψουν όλοι όσοι ανήκουν στον πίνακα προϋπηρεσίας.

facebook.com/anaplirotes.daskaloi/

3 σχόλια:

  1. Καλησπερα!Σε οτι αφορα τους σχολικους νοσηλευτες εχετε καποια ενημερωση για το ποτε θα ξεκινησουν?ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σχολικοί νοσηλευτές είναι κλάδος ΕΕΠ και οι προσλήψεις θ αρχίσουν όποτε αρχίσουν οι προσλήψεις ΕΕΠ, δηλαδή εντός Σεπτεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα! Αυτη η ανακοινωση αναφερεται και για το κλαδο ΕΒΠ; Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή