Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Ε.Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

 
Αναδημοσιεύουμε 2 Ανακοινώσεις - Καταγγελίες του Δ.Σ. της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής(ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
     Με έκπληξη είδαμε ότι μόλις σήμερα πρωτοκολλήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας το έγγραφό μας (αρ. πρωτοκ μας 233) με τις θέσεις και προτάσεις μας επί του άρθρου που αιφνιδιαστικά και χωρίς διάλογο, ούτε μέσω της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, έφερε το Υπουργείο για ψήφιση μέσα σε άλλο νομοσχέδιο!
     Το εν λόγω έγγραφο με τις θέσεις μας είχε σταλεί στις 20/8/2016 (τα έγγραφα με αρ. πρωτοκ. μας 231 και 232) είχαν σταλεί επίσης σχεδόν μαζί στις 19/8/16 και βλέποντας ότι δεν είχε πρωτοκολληθεί το ξαναστείλαμε στις 24/8/2016. Τυχαίο? Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!!!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
     Στην έκθεση επί της δημόσιας διαβούλευσης (http://www.opengov.gr/ypepth/wp-content/uploads/downloads/2016/08/consultation_report.pdf) προβάλλονται και μάλιστα εκτενώς, μόνον οι θέσεις του ΠΕΣΕΑ και του Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών με μεταπτυχιακές σπουδές και στην αντίπερα όχθη μόνον οι θέσεις του ΣΑΤΕΑ ενώ καθόλου οι θέσεις της ΕΝΕΛΕΑ. Ίσως να θέλουν να δείξουν ότι το σκορ είναι 2-1 λες και παίζουμε ποδόσφαιρο!! Ξεχνάνε να δώσουν όμως το ποσοστό των υπέρ και των κατά σχολίων!!! Με τον τρόπο αυτό επιχειρείται να δοθεί μία πλασματική εικόνα προς τους έλληνες βουλευτές η οποία δείχνει αφενός την σημερινή νοοτροπία, αφετέρου ότι η ΕΝΕΛΕΑ έχει χτυπήσει, όπως πάντοτε άλλωστε, κέντρο! Οι θέσεις μας στην εν λόγω έκθεση αναφέρονται μόνον ελάχιστα στα ΕΕΕΕΚ -και όχι όπως αυτές είναι- και στην συμμετοχή του ΕΕΠ & ΕΒΠ στους Σ.Δ. και πάλι όχι όπως έχουν δοθεί!!!
    Φυσικά έχουμε λάβει τα μέτρα μας και ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ βουλευτής έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες για όλα τόσο εγγράφως όσο και με εκστρατεία που γίνεται ανά την Ελλάδα.
    Με ιδιαίτερη χαρά διότι επιβεβαιώνεται και επίσημα ότι είμαστε στον σωστό δρόμο,

Το Δ.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου