Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ"...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 5ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Στις 5 Νοεμβρίου 2014, καλούμαστε να προσέλθουμε στις κάλπες, για να εκλέξουμε τους αιρετούς εκπροσώπους μας στο ΚΥΣΕΕΠ και στα ΠΥΣΕΕΠ.
Η αναγκαιότητα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με δεδομένες τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της εκπαίδευσης γενικότερα, αλλά και της Ειδικής Εκπαίδευσης ειδικότερα .
·         Με τις  περιορισμένες πιστώσεις που φέτος έχουν διατεθεί για ΕΕΠ και ΕΒΠ και από αυτές ελάχιστες  από τον κρατικό προϋπολογισμό.
·         Την αλλαγή των κριτηρίων επιλογής και μοριοδότησης, την ακύρωση των μεταπτυχιακών σπουδών και τον αυθαίρετο  περιορισμό στην ειδική αγωγή και την σχολική ψυχολογία.
·         Χωρίς καμία νέα πρόσληψη Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού προσωπικού.
·         Την ασαφή  διαδικασία αναγνώρισης της συνάφειας των μεταπτυχιακών σπουδών
·         Την ασάφεια ως προς το ωράριο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και των υπηρεσιών που αυτό παρέχει  με αποτέλεσμα , αρκετοί  συνάδελφοι να εργάζονται 35 ώρες την εβδομάδα.
·         Την απαξίωση που καθημερινά βιώνουμε όλοι μας ως εργαζόμενοι με τις μειώσεις μισθών, την εξαθλίωση της υγείας και την αβεβαιότητα για το μέλλον.
·         Τον σταθερό αγώνα των αιρετών των συμβουλίων των εκπαιδευτικών και κάποιων συνδικαλιστών για κατάργηση των συμβουλίων μας, ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ καθώς και την ακύρωση του δικαιώματος του ΕΕΠ να καταλαμβάνει θέσεις ευθύνης
·         Την απαξίωση του σημαντικού και αναγκαίου έργου των ΚΕΔΔΥ, μέσα από την υποστελέχωσή τους, αλλά και την ακύρωση στην πράξη των ΕΔΕΑΥ με τις περιορισμένες πιστώσεις που φέτος δόθηκαν και για ατέλειωτους άλλους λόγους, θα πρέπει σύσσωμο το Ειδικό Εκπαιδευτικό και το Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό, συντεταγμένα και υπεύθυνα , να δείξει τη δύναμή του.
Εμείς όλοι που συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο , κάνοντας πράξη την αναγκαιότητα για ενότητα των κλάδων, χωρίς  μικροσυμφεροντολογικούς ή μικροκομματικούς σκοπούς, με γνώμονα πάντα το συμφέρον όλων των κλάδων, δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, υποστηρίζοντας την νομιμότητα και διαφάνεια  των διαδικασιών
Αγαπητοί συνάδελφοι
Επιλέξτε τους συναδέλφους που καλύτερα θα υπηρετήσουν τον θεσμό των αιρετών εκπροσώπων.
Ενδυναμώστε με την συμμετοχή και την ψήφο σας τα συμβούλιά μας.
Είμαστε λίγοι, αλλά οι πολλοί πολλές φορές ζηλεύουν την κινητικότητα και αποτελεσματικότητά μας.
Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΜΕΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΣΤΟ  Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π (ΕΚΛΟΓΕΣ 2014) 


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ   «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ»

Εκπρόσωπος του Συνδυασμού  Παπαευθυμίου Δημήτριος

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ






Βούγιας
Βασίλειος
Ιωάννης
Κοιν. Λειτουργός
ΚΕΔΔΥ Φθιώτιδας
6974714206
Κολοβού
Σταυρούλα
Ευάγγελος
Κοιν. Λειτουργός
ΚΕΔΔΥ Κοζάνης
6944333134
Κουρέτα
Χριστίνα
Σωτήριος
Ψυχολόγος
ΚΕΔΔΥ Αρκαδίας
6945975493
Κολιοπάνου
 Αλεξάνδρα
Ιωάννης
 Κοιν. Λειτουργός
ΚΕΔΔΥ Αθήνας
6983474171

Πανταζής

 Ιωάννης

Σωτήριος

Φυσιοθεραπευτής
1Ο Ε.Δ.Σ Βέροιας

6977455310

Παπαευθυμίου

Δημήτριος

Ιωάννης

Ψυχολόγος
ΤΕΕ ΕΑ Κωφών και Βαρηκόων Αγ. Παρασκευής

6972056448
Παρασκευαϊδης
Δημοσθένης
Θεόφιλος
Λογοθεραπευτής
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας
6938723046
Στουρνάρα
Αμαλία
Αθανάσιος
Κοιν. Λειτουργός
9ο Ε.Δ.Σ.Αθηνών
6974646742
Στεργιούλης
Ιωάννης
Παναγιώτης
Φυσιοθεραπευτής
ΚΕΔΔΥ Ιωαννίνων
6974064877
Τασσοπούλου


Ευφροσύνη


Παναγιώτης


Ψυχολόγος


ΚΕΔΔΥ Β΄ Αθήνας


6947022496


Tσιακούλιας


Φίλιππος
Αθανάσιος
Ψυχολόγος
ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω
6932072860
Φλογεράς
Χρήστος
Ανδρέας
Εργοθεραπευτής
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Αχαϊας
6979203104
 

2 σχόλια:

  1. "Αυθαίρετος περιορισμός στην Ειδική Αγωγή και τη Σχολική Ψυχολογία"; Άρα, το Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο δεν περιμένει να το ψηφίσουν όσοι έχουν μεταπτυχιακά ή διδακτορικά στην Ειδική Αγωγή και στη Σχολική Ψυχολογία, είναι προφανές αυτό, άρα απευθύνεται στους υπόλοιπους, άρα δεν είναι και τόσο "ενωτικό"!
    Όταν το Υπουργείο δεν έχει καθορίσει τα κριτήρια με τα οποία θα χορηγείται η συνάφεια (και κακώς βιάστηκε να αλλάξει το περιεχόμενο της εγκυκλίου, στην προσπάθειά του να τους "χωρέσει" όλους), τότε ο "περιορισμός" στην Ειδική Αγωγή και στη Σχολική Ψυχολογία, δεν είναι "αυθαίρετος", αλλά επιβεβλημένος!
    Βέβαια, εν όψει εκλογών, λέμε και καμιά υπερβολή, για να ικανοποιήσουμε τους ψηφοφόρους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δημήτρη το ψηφοδέλτιο ουσιαστικά είναι ένα, αλλά οι απόψεις επί του θέματος πολλές. Η προσωπική μου άποψη είναι πως θα πρέπει με ουσιαστικό διάλογο να βρεθεί μια λύση που δεν θα έχει γκρίζες ζώνες. Αλλά διαλόγος δεν έγινε και οι γκρίζες ζώνες διαλύουν την όποια συνοχή του κλάδου. Προσωπικώς δεν επιθυμώ να συμμετάσχω σ αυτό το πανηγύρι των μουρλών.

      Διαγραφή