Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Οκτώμισι τόνοι καπάκια συγκεντρώθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων




Οκτώμισι τόνοι καπάκια συγκεντρώθηκαν στο ΕΕΕΕΚ Βόλου για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων

Μετά την περσινή παράδοση 2,5 τόνων καπάκια στο σύλλογο παραπληγικών Λαμίας η προσπάθεια συνεχίστηκε…  Έτσι οκτώμισι τόνοι καπάκια συγκεντρώθηκαν στο ΕΕΕΕΚ Βόλου από το Φεβρουάριο του 2014 μέχρι και σήμερα.  Σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, σύλλογοι, ιδιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου και βοήθησαν για την απόκτηση 2 κατάλληλωναναπηρικών αμαξιδίων για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου. Το κόστος του κάθε αμαξιδίου ανέρχεται στα 2100-2600€.
Αυτή τη φορά τα καπάκια παραδόθηκαν την Τρίτη 21/10/2014 στο σωματείο κινητικά αναπήρων Ν. Μαγνησίας  <<ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ>> οι οποίοι θα αναλάβουν την απόκτηση και παράδοση των δύο αναπηρικών αμαξιδίων στους μαθητές μας. Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, την Ιερά Μονή Φλαμουρίου και την Ιερά Μονή Αγ. Γεράσιμου Μακρυνίτσας για την πολύτιμη βοήθεια κατά τη μεταφορά. Ευχαριστούμε και τον κύριο Στέλλο Μενέλαο που μας διέθεσε και το δικό του φορτηγό. Έτσι καταφέραμε μέσα σε μία ημέρα να φορτώσουμε τους 8,5 τόνους καπάκια. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε στην κουζίνα αλληλεγγύης και την κ. Αγγελική Ιωαννίτη για την ιδιαίτερη συμμετοχή της σε αυτήν τη συνεργασία.

Τα καροτσάκια θα παραδοθούν στους δύο μαθητές μας σε  μία μεγάλη γιορτή σε συνεργασία με τον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ όπου όλοι όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι καλεσμένοι  να μας γνωρίσουν από κοντά και να δούνε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Έτσι μια καινούρια σημαντική συνεργασία ξεκινάει που φιλοδοξούμε να φέρει υπέροχα αποτελέσματα.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια η οποία συνεχίζεται…. γιατί οι ανάγκες δε σταματούν στα στενά όρια του δικού μας σχολείου. Στηρίζουμε το σωματείο κινητικά αναπήρων Ν. Μαγνησίας στο <<ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ>>και συνεχίζουμε να μαζεύουμε καπάκια!!!Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα σε τούτη την πόλη!

Για οποιαδήποτε πληροφορία και παράδοση τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:
ΕΕΕΕΚ Βόλου 24210 81961
«ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» 241210 44828 (Δευτέρα 5.00-7.00 & Παρασκευή 11.00 – 1.00) και 6976158678 - 6972852094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου