Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Ε.Ε.Π ΣΤΟ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΡΑΠΤΗ

Αποστολία Ράπτη
Ε.Ε.Π./ Κοινωνική Λειτουργός
τηλ. 6972770889


Αγαπητοί συνάδελφοι  γεια σας και πάλι,

μετά από δύο χρόνια, που με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε εκλέχτηκα αιρετή στο ΠΥΣΕΕΠ, έρχομαι να ζητήσω να μου δείξετε και πάλι την εμπιστοσύνη σας προκειμένου να εκλεγώ για 2η φορά αιρετή στο ΠΥΣΕΕΠ μας.
Ας συστηθώ:Η αφορμή είναι και πάλι οι εκλογές για αιρετούς στο ΠΥΣΕΕΠ στις 5 Νοεμβρίου του 2014. 
¨Έχω αποφοιτήσει από το ΑΤΕΙ Πατρών, αποκτήσει την παιδαγωγική κατάρτισή μου στην ΑΣΠΑΙΤΕ και το μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση & Διοίκηση της Εκπαίδευσης».  Εργάζομαι στο ΚΕΔΔΥ Μαγνησίας ως κοινωνική λειτουργός (ΠΕ30)από το 2013 με ένα σύντομο διάστημα 1,5 χρόνου σε απόσπαση στο ΕΕΕΚ Βόλου. Συνολικά εργάζομαι ως κοινωνική λειτουργός εδώ και 26 σχεδόν χρόνια. Τα πρώτα 15 χρόνια στο Υπουργείο Υγείας & Πρόνοιας στον Εθνικό Οργανισμό Πρόνοιας με  απασχόληση σε θέματα προστασίας – φροντίδας της οικογένειας και σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που υλοποιούσε ο φορέας για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Επίσης, από το 1998 και μέχρι σήμερα έχω εργαστεί ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων, στέλεχος παροχής συνοδευτικών υποστηρικτικών ενεργειών, εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών ενηλίκων και εκπαιδεύτρια στελεχών παροχής ΣΥΥ, σε προγράμματα του ΕΚΕΠΙΣ , του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και του ΕΑΠ. Επίσης σε προγράμματα Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης διδάσκοντας σχετικές θεματικές ενότητες. Προσπαθώ να επιμορφώνομαι και να εκπαιδεύομαι όσο μπορώ, σε θέματα που αφορούν το επάγγελμα, και την υπηρεσία που εργαζόμαστε. Επίσης, προσπαθώ να έχω κοινωνική δράση συμμετέχοντας εθελοντικά ή και εκπροσωπώντας τις υπηρεσίες στις οποίες εργαζόμουν και εργάζομαι, όπως παλιότερα στην Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατά των Ναρκωτικών (υπήρχε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ), και εκπροσωπώντας σήμερα τον Φορέα εργασίας μου, στην Επιτροπή Κα.Πα.(Κακοποίησης και Παραμέλησης) του Ν.  Μαγνησίας.
Στα πλαίσια της εργασίας μου στην εκπαίδευση εδώ και 4 χρόνια είμαι μέλος στο Δ. Σ. του συλλόγου μας, ΣΕΕΠΕΑ και ΕΒΠ Θεσσαλίας, όπου προσπαθούμε να προωθούμε αιτήματα των μελών, να ενημερώνουμε κ.λ.π. με όποιους τρόπους διαθέτουμε.
Πριν δύο χρόνια επικοινώνησα για πρώτη φορά μαζί σας, με τον ίδιο τρόπο, ζητώντας την εμπιστοσύνη σας στην πρώτη μου υποψηφιότητα ως αιρετή στο ΠΥΣΕΕΠ Θεσσαλίας. Το υπηρεσιακό συμβούλιο που αφορά όλο το ΕΕΠ και ΕΒΠ που εργάζεται σε δομές της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στη Θεσσαλία.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Επανέρχομαι λοιπόν δύο χρόνια μετά, στις τωρινές εκλογές αιρετών για το ΠΥΣΕΕΠ κάνοντας μια νέα προσπάθεια και ζητώντας ξανά να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη  σας, ως υποψήφια στις εκλογές αιρετών για το ΠΥΣΣΕΠ στον «Ενιαίο & Ανεξάρτητο Συνδυασμό Θεσσαλίας». Τα δύο χρόνια που ήμουν αιρετή για πρώτη φορά, πιστεύω ότι μου έχουν δώσει εμπειρία, γνώσεις αλλά και περισσότερη σιγουριά στην διεκδίκηση αιτημάτων μας που άπτονται στιςαρμοδιότητες του ΠΥΣΕΕΠ.
Προσπάθησα να λειτουργήσω με υπευθυνότητα, όπως πιστεύω ότι χρειάζεται να έχει ο αιρετός στο ρόλο του.  Επίσης με σταθερότητα στις απόψεις μου και στη στάση μου και ειλικρίνεια ως προς αυτά. Η υποστήριξη όλων των ειδικοτήτων στην αντιπροσώπευσή τους στο Συμβούλιο και η υποστήριξη όλων των σχολικών μονάδων και των ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλίας με ισοτιμία και  διαφανείς διαδικασίες αποτελεί στάση μου.
Θεωρώακόμη πιο σημαντική σήμερα, στη περίοδο που διανύουμε, την  ενημέρωση, την ενεργό συμμετοχή και την διεκδίκησητωνεργασιακών θεμάτων που μας αφορούν με συνέπεια και υπευθυνότητα.
                    
                 Στη διάθεσή σας,
                                           
                           Φιλικά,
                      
                    Αποστολία (Λία) Ράπτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου