Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

3ο Σεμινάριο...2ος Επιμορφωτικός Κύκλος 2015-2016...Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ  ΣΧΟΛΙΚΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Κομοτηνής  14    11526  Αθήνα                                                                                Αθήνα, 19-02-2016
www.panenosi.gr                                                                                                                           Αρ. Πρωτ.: 14
ΠΛΗΡ.: Κουντούρης Τηλέμαχος    6939415171
              Μακεδών Νικόλαος          6972093097     
                           
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ                                                     ΤΟΥ 2ου ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 2015-2016
Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες,
Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της, πραγματοποιεί κατά το σχολικό έτος 2015-2016 τον 2ο Κύκλο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» με εισηγητές καθηγητές ΑΕΙ.
Επιστημονική Υπεύθυνη είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Κύριος σκοπός των σεμιναρίων είναι να καταστήσει τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που θα τα παρακολουθήσουν, ικανούς να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση του σύγχρονου σχολείου, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του δημόσιου σχολείου.
Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, πραγματοποιούνται περίπου κάθε ενάμιση μήνα και ο αριθμός τους θα είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό 5 έως 6.
Σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια θα δίνεται  βεβαίωση παρακολούθησης. Με την ολοκλήρωση του Κύκλου Επιμορφωτικών Σεμιναρίων θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Το 3ο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Σχέση σχολείου-οικογένειας και διαχείριση συγκρούσεων με γονείς» και εισηγήτρια την κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και  ώρες 17:00-20:00 στην Αίθουσα ΚΥΒΕ του Δήμου  Περιστερίου, Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού, Περιστέρι (κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Άγιος Αντώνιος», https://goo.gl/maps/AFj0i).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, τις  ημέρες πραγματοποίησης των σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 16 Μαρτίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Περισσότερες πληροφορίες:  www.panenosi.gr, Κουντούρης Τηλέμαχος 6939415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972093097
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
         Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας
               Τηλέμαχος Κουντούρης                                                           Νικόλαος  Μακεδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου