Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Νέος ανανεωμένος ιστότοπος για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας



«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η σχολική μας κοινότητα σας παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο ιστότοπό της με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ευχρηστία, τη λειτουργικότητα και την αμεσότητα ως προς την παρουσίαση των θεμάτων που σχετίζονται με τα δρώμενα στη σχολική μας μονάδα.
 
 
Σημαντική προτεραιότητα για όλους εμάς στο  1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας είναι η έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωσή σας για τα τεκταινόμενα στον ενδοσχολικό κι εξωσχολικό χώρο δράσης των μαθητών μας.
 
Η νέα μας ιστοσελίδα www.eidikodrapetsonas.weebly.com που σχεδιάστηκε και βρίσκεται στη διάθεση όλων μας φιλοδοξεί να γίνει ο συνεκτικός κρίκος της σχολικής μας μονάδας με την τοπική και ευρύτερη κοινότητα στο πλαίσιο της συνεχούς και δημιουργικής  μας σχέσης με απώτερο σκοπό την καλύτερη, άμεση και ταχύτερη επαφή μας  με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και πληροφόρησης.
 
Βασική μας επιδίωξη αποτελεί η συνεχής ψηφιακή μας παρουσία, αφού μπορούμε να έχουμε αναρτημένες ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά στη φιλοσοφία που διέπει τη σχολική μας κοινότητα, στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα καθώς και στις εκδηλώσεις του σχολείου μας με στόχο την προβολή της εκπαιδευτικής επικαιρότητας αλλά και των δραστηριοτήτων των μαθητών μας.
 
Θέλουμε να γνωρίζετε πως η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς πιστεύουμε  πως με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στο να γίνουμε καλύτεροι.
 
Ελπίζουμε να  αγκαλιάσετε με αγάπη τη νέα μας ιστοσελίδα, όπως ακριβώς έχετε κάνετε και με το σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε! »
 
 
 
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής
Γιάννης Ζυμβρακάκης
 
1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Αγ. Δημητρίου & Αναπαύσεως 1
186 48 - Δραπετσώνα
Tel: +302104
616494/ 4616402
Fax: +302104
625778
Mobile: +306977596366

e-mail:mail@1dim-eid-drapets.att.sch.gr
web: http://eidikodrapetsonas.weebly.com
 

1 σχόλιο:

  1. Βασίλη, η σχολική μας κοινότητα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια όλων εσάς στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον στο χώρο της ειδικής εκπαίδευσης.Είμαστε δίπλα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή