Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 2016-17

Ενημερώνονται οι υποψήφιοι αναπληρωτές για τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., που ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην Αττική, ότι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Αττικής, Αν. Τσόχα 15-17, ΤΚ: 11521, http://attik.pde.sch.gr Αμπελόκηποι, από 22 έως και 29 Ιουλίου 2016, ώρες: 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.(δείτε Οδηγιές.doc)
Ενημερώνονται οι υποψήφιοι αναπληρωτές για τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., που ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην Αττική, ότι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Αττικής, Αν. Τσόχα 15-17, ΤΚ: 11521, Αμπελόκηποι, από 22 έως και 29 Ιουλίου 2016, ώρες: 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. (δείτε Οδηγιές.doc)
Προσοχή! Οι υποψήφιοι για την απόδοση συνάφειας, στους προσκομιζόμενους μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών, οφείλουν να προσκομίσουν
α)     τα προβλεπόμενα απο την προκήρυξη δικαιολογητικά και
β) ένα ηλεκτρονικό αρχείο μορφής pdf, με ονομασία της μορφής: «Επώνυμο_κλάδος_Τίτλος».pdf Πχ «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_ΠΕ23_ΜΤΣ.pdf» στο οποίο θα περιέχονται οι προς απόδοση συνάφειας προσκομιζόμενοι μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί τίτλοι,  αποθηκευμένο σε οπτικό αποθηκευτικό μέσο (cd/dvd). {τα αποθηκευτικά μέσα θα παραμείνουν στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Αττικής}
Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των Π.Δ.Ε. και στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ και θα αποσταλούν στο Α.Σ.Ε.Π. για έλεγχο νομιμότητας. Εντός 5 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π.

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,
    θα ήθελα να ρωτήσω αν μοριοδοτείται και πως η εμπειρία σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ως δημόσια υπηρεσία όμως, όχι ειδικής αγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω αν μοριοδοτείται και πως η εμπειρία σε Σχολικές Μονάδες Γενικής Παιδείας μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή