Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Δ.Ο.Ε.: "Για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές"


Αρ. Πρωτ. 817 Αθήνα 30/7/2018 Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.


Θέμα: Για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στο πλαίσιο των κινήσεών του για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές επισκέφθηκε με αντιπροσωπεία του την Παρασκευή 27 Ιουλίου το 1ο Δ.Σ. Ραφήνας, που ορίστηκε ως σχολείο απασχόλησης για τα παιδιά που βίωσαν την πύρινη φρίκη, το Δ.Σ. Αγίας Μαρίνας (σχολείο με μαθητές του πολλά παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών) και τις  κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας για τις οποίες έχουμε λάβει (από κοινού με την Ο.Λ.Μ.Ε. και τις Ομοσπονδίες των διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου) απόφαση παραχώρησής τους στις πυρόπληκτες οικογένειες.  Στο 1ο Δ.Σ. Ραφήνας πραγματοποιήθηκε συζήτηση συντονισμού με κλιμάκιο του Υπουργείου, τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, τον Διευθυντή του σχολείου,  τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Ραφήνας, τον Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε.  «Αλέξανδρος Δελμούζος»  και πολλούς εκπαιδευτικούς.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει γίνει δέκτης της πρόθεσης πολλών Συλλόγων Εκπαιδευτικών καθώς και των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών της Κύπρου να ενισχύσουν οικονομικά, μέσω της Ομοσπονδίας, τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά. Για τον σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρούν σε κατάθεση στον λογαριασμό της Δ.Ο.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ:       GR 03 0171 0170 0060 1710 1591 494, αναγράφοντας οπωσδήποτε τα στοιχεία του καταθέτη (Σύλλογος ή/και πρόσωπο) και την αιτιολογία «για την ενίσχυση των πυρόπληκτων». Θα πρέπει, επίσης, αφού προχωρήσουν στην κατάθεση, να ενημερώσουν τη Δ.Ο.Ε. με e-mail στο secretariat@doe.gr  όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία τους και το κατατεθέν ποσό. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με απόλυτη διαφάνεια θα ανακοινώσει όλα τα ποσά που θα κατατεθούν καθώς και τη χρήση τους, αναλυτικά.
Τονίζουμε ότι βρισκόμαστε στο πρώτο διάστημα μιας πολύ δύσκολης περιόδου για όλους αυτούς που ήρθαν αντιμέτωποι με τον όλεθρο. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα συνεχίσει να ενημερώνεται και να ενημερώνει για κάθε εξέλιξη και να αναλαμβάνει όποια πρωτοβουλία είναι αναγκαία για την ενίσχυση των πληγέντων συναδέλφων μας και  των μαθητών μας.

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου