Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ευρυτανίας: Το τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας - (Εικόνες)




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το ΚΕ.Δ.Δ.Υ Ευρυτανίας συμμετείχε σε τριήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας για την διαφορετικότητα.

Την πρώτη ημέρα συμμετείχαμε σε πορεία ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.


 Την δεύτερη ημέρα βοηθήσαμε στην διοργάνωση και υλοποίηση μιας γιορτής για την διαφορετικότητα με τη συμμετοχή μαθητών Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης μας, του ΕΕΕΕΚ και του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Καρπενησίου, του ΚΔΑΠ Ανεμώνη καθώς και εκπαιδευτικών.

 Παίξαμε, χορέψαμε, ζωγραφίσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά για την διαφορετικότητα.

Το τριήμερο ολοκληρώθηκε με μια ημερίδα η οποία απευθυνόταν στους μαθητές των Γυμνασίων του νομού με τίτλο «Το θαύμα της διαφορετικότητας», αποτέλεσμα συνδιοργάνωση του ΚΕ.Δ.Δ.Υ, του ΕΕΕΕΚ και του συλλόγου ΑμεΑ.

 Ομιλητές ήταν ο διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου κ. Δημήτριος Τσιγαρίδας, η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας κα Αναστασία Κριπάση και η κοινωνική λειτουργός του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. κα Αντιγόνη Λυκοκάπη.

 Η ημερίδα έκλεισε με την προβολή της ταινίας “Wonder”.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Α. Κριπάση , τον κ. Δ. Τσιγαρίδα καθώς όσους βοήθησαν στην υλοποίηση των εκδηλώσεων αυτών, αλλά κυρίως τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου