Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Νέα τιμωρία της Ελλάδας για τη μία από τις 22 προϋποθέσεις που δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί!- Η Κομισιόν ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση της έκθεσης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.
- Πρόκειται για νέα τιμωρία της Ελλάδας για τη μία από τις 22 προϋποθέσεις που δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί!
- Προηγουμένως φρόντισαν να καθυστερήσει η δόση  για μόλις 80 δημοσίους υπαλλήλους που έλειπαν από τη διαθεσιμότητα
- Διαβάστε τις νέες απαιτήσεις στην έκθεση της Κομισιόν που θα ανακοινωθεί πλέον την Παρασκευή, εάν δεν προκύψουν νέοι εκβιασμοί
 Βροχή μέσα στο καλοκαίρι είναι τα αυστηρά μηνύματα της τρόικας, και ειδικότερα των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα, τα οποία αποκτούν πλέον και το χαρακτήρα του εμπαιγμού.
Αυτό που διαφαίνεται με τη σκλήρυνση της στάσης τους είναι ένα καυτό φθινόπωρο με ανυποχώρητες πιέσεις για εφαρμογή στο ακέραιο όλων των συμφωνιών μέχρι τελικής πτώσης.

Προσέξτε την κλιμάκωση, που διαψεύδει τις προσδοκίες για κλίμα χαλάρωσης λόγω των γερμανικών εκλογών αλλά και προδιαθέτει για το τι θα ακολουθήσει.
Αυτό που διαφαίνεται με τη σκλήρυνση της στάσης τους είναι ένα καυτό φθινόπωρο με ανυποχώρητες πιέσεις για εφαρμογή στο ακέραιο όλων των συμφωνιών μέχρι τελικής πτώσης

-Πρώτα ανέβαλαν τη δόση των 4 δις ευρώ για μόλις 80 δημοσίους υπαλλήλους που έλειπαν από τη διαθεσιμότητα.
-Η Κομισιόν ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση της έκθεσης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος και σύμφωνα με διαρροές το έκαναν για να μας τιμωρήσουν για μία από τις 22 προαπαιτούμενες δράσεις που ακόμη εκκρεμεί

-Πριν από λίγο η Κομισιόν ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση της έκθεσης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος και σύμφωνα με διαρροές το έκαναν για να μας τιμωρήσουν για μία από τις 22 προαπαιτούμενες δράσεις που ακόμη εκκρεμεί.
-Ξεπαγώνουν οι πλειστηριασμοί

-Στην έκθεση της Κομισιόν, που θα δει το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, θα αναφέρονται σύμφωνα με το Βήμα:

- Η άρση της αναστολής πλειστηριασμών ακινήτων

- Στόχοι για νέες απολύσεις στο Δημόσιο

- Η μετάθεση στο 2016 της αύξησης των αντικειμενικών αξιών

- Το χρηματοδοτικό κενό για 2014- 2015, και τα νέα μέτρα που πρέπει να παρθούν ώστε να καλυφθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου