Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 21/1/2016 ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Εύβοια: Με απόφαση του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες : στην Δ.Κ. Κύμης, (που έχουν έδρα την πόλη της Κύμης ) και στις Τοπικές Κοινότητες Μετοχίου, Βιτάλων, Ανδρονιάνων.
Όλες οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Φλώρινα: Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας τη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 π.μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Άργος Ορεστικό: Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, ανακοινώνεται ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Καστοριά: Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν  τη λειτουργία τους στις 09.15 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Καρπενήσι: Η έναρξη των μαθημάτων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 θα γίνει στις 10:00π.μ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Εξαιρούνται οι παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Άγραφα21/01/2016 όλα τα Σχολεία του Δήμου Αγράφων ανοίγουν στις 10:00πμ εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Γρεβενά: Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016,ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:30 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Δεσκάτη: Τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης, στις 21/1, θα ανοίξουν στις 9:00

Θήβα: Ο Δήμος Θηβαίων, λόγω της προηγηθείσας χιονόπτωσης καθώς και των χαμηλών θερμοκρασιών που συνεχίζουν να επικρατούν , καθορίζει τα ακόλουθα για τα σχολεία ευθύνης του:
  • Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν από ώρα 10:00. 
  • Το ΕΕΕΕΚ στο Λουτουφί, το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Θήβας θα παραμείνουν κλειστά.
  • Οι παιδικοί σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν από ώρα 09:00
 Δομοκός- Σπερχειάδα - Μακρακώμη- Υπάτη: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας θα είναι στις 21/1 κλειστά.

Λέσβος: Τα σχολεία στο νησί της Λέσβου, αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστά.

Φωκίδα: Κλειστά θα είναι στις 21/1, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας σε Γραβιά, Πολύδροσο, Επτάλοφο, Λιδορίκι, Αμυγδαλιά.

Βοιωτία: Κλειστά θα είναι στις 21/1 τα σχολεία σε Αράχωβα, Κυριάκι, Δίστοσμο, Δαύλεια. Επίσης, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Πύλη και Σκούρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου