Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Εκλογές του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Βορείου Αιγαίου στις 07/12/2018 - Οδηγίες ψηφοφορίας


ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΒΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7/12/2018.

1. Κάθε μέλος του συλλόγου μπορεί να βάλει έως επτά (7) σταυρούς στο ψηφοδέλτιο
2. Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι με τους περισσότερους σταυρούς θα αποτελέσουν το μόνιμο πενταμελές διοικητικό (πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γενικό γραμματέα, ταμία και μέλος). Οι δυο επόμενοι σε πλειοψηφία σταυρούς θα είναι αναπληρωματικά μέλη και οι τρεις με τους λιγότερους ψήφους θα αποτελούν την Ελεγκτική Επιτροπή. Καθώς δεν κατεβαίνουμε με διαφορετικούς συνδυασμούς όλοι οι υποψήφιοι είμαστε σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο.
3. Οι φάκελοι στέλνονται στην διεύθυνση ΕΕΕΕΚ Χίου, Σταματίου Τσιμπή 8, τ.κ. 82100, Χίος. Οι φάκελοι πρέπει να αναγράφουν εξωτερικά για "εκλογες ΣΕΕΠΕΑ ΒΑ", υπόψη Σοφία Αζάπη.
4. οι φάκελοι θα πρέπει να έχουν σταλεί νωρίτερα ώστε να φθάσουν με το ταχυδρομείο μέχρι τις 7/12/2018. Εαν φθάσουν αργότερα από τις 14.00 το μεσημέρι που λήγει η ψηφοφορία οι ψήφοι δεν θα καταμετρηθούν!!! Γι' αυτό συνάδελφοι φροντίστε να ψηφίστε έγκαιρα και να παραδώσετε τα φάκελα σας στους αντίστοιχους υπεύθυνους κάθε νησιού ώστε να σταλθούν το συντομότερο δυνατό!


Υπεύθυνοι για το κάθε νησί, είναι οι κάτωθι:

Λήμνος: Μαυρογιάνη Στεφανία
Σάμος: Τρεμούλη Σοφία
Λέσβος: Μπαλοδήμου Σοφία - Χρύσα Σιβρή
Χίος: Αζάπη Σοφία - Αγαθή Μαυρομμάτη


Θα αναλάβουν την παραλαβή και την αποστολή των ψηφοδελτίων.
Όσον αφορά τα μέλη της Λέσβου, το κάθε σχολείο,π.χ. Ειδικο Δημοτικό, ΕΕΕΕΚ, έχει αναλάβει να κάνει μαζική αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση, μεμονωμένοι συνάδελφοι τα παραδίδουν στους υπεύθυνους συναδέλφους του Κεδδυ Μυτιλήνης ή τα αποστέλλουν ατομικά

Το προσωρινό Δ. Σ. του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου