Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

2.500 υποψήφιοι αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. δεν έχουν κάνει εγγραφή στο Ο.Π.Σ.Υ.Δ. έως τώρα - Το Υπουργείο έδωσε παράταση προθεσμίας - Κοινοποιείστε την παρούσα ειδοποίηση
Σύμφωνα με πληροφόρηση από το Υπουργείο, 2.500 αναπληρωτές  Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. από τους κυρωμένους Αξιολογικούς Πίνακες των 13 Π.Δ.Ε. ΔΕΝ έχουν κάνει εγγραφή στο Ο.Π.Σ.Υ.Δ. έως τώρα και ήδη το Υπουργείο έδωσε παράταση - http://seepea-stella.blogspot.com/2018/11/03-2018.html- μέχρι τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2018.
Είναι ανάγκη να κοινοποιηθεί η παρούσα ειδοποίηση παντού, ώστε να μπορέσουν να εγγραφούν όλοι οι συνάδελφοι ανεξαιρέτως αν προσλήφθηκαν ή όχι.

Βασίλης Βούγιας

Δείτε τις Οδηγίες του Υπουργείου και του Ο.Π.Σ.Υ.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. για εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλούνται τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) των κλάδων  ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ24, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) του κλάδου ΔΕ01 που κατέχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του κλάδου τους (σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 56267/Ε4/5-4-2018 - ΑΔΑ:ΨΩΙΘ4653ΠΣ-1Ω1 - ΦΕΚ 1284 Β΄ Υπουργική Απόφαση) να εγγραφούν στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Η διαδικασία αυτή γίνεται στο πλαίσιο επικείμενης αξιοποίησης του ΟΠΣΥΔ και για τις προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ.
Επισημαίνεται ότι για την ανωτέρω διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους.
Η ανωτέρω διαδικασία δεν αφορά τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που είναι ήδη εγγεγραμμένα στο ΟΠΣΥΔ λόγω κατοχής και κλάδου εκπαιδευτικών.
Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων υπάρχει στο τέλος της ανωτέρω ιστοσελίδας υπό τον τίτλο εγχειρίδια χρήσης το «Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη» και υπό τον τίτλοvideos το «Οδηγίες εγγραφής στο ΟΠΣΥΔ μέσω πιστοποίησης από την ΓΓΠΣ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Π.Σ.Υ.Δ.

Ενημερώνουμε τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που πραγματοποιούν εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ βάσει του Δελτίου Τύπου "Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. για εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ" να αγνοούν το μήνυμα 
"Απαιτείται επικαιροποίηση των στοιχείων σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε με κάποια Διεύθυνση Εκπαίδευσης."
και να μην επικοινωνούν με Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ή Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
Η συμπλήρωση των φακέλων ΕΕΠ - ΕΒΠ με τα τυπικά προσόντα τους θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου