Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Μητρώο αιμοδοτών - Άμεση ανάγκη για αίμα σε συνάδελφο...ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ.Ε.Π.Θ.




ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ
 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΥΠ.Ε.Π.Θ.
                    (ΣΥΠΥΥΠ)
ΕΔΡΑ: Λ. Κηφισίας  16,
 Αμπελόκηποι- Αθήνα  115-26

τηλ- φαξ: 2105229538




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .27-05-2015                                                


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Μητρώο αιμοδοτών -  Άμεση ανάγκη για αίμα σε συνάδελφο

Συνάδελφοι,
Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας κοινοποιήσουμε πως μία συνάδελφος και μέλος του Συλλόγου, από τη Χαλκίδα, έχει διαγνωσθεί με οξεία λευχαιμία, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο όπου κάνει μεταγγίσεις αίματος, στην κλινική 07 Παθολογική – Αιματολογική.
Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια είναι μεγάλες, και αλλάζουν συνεχώς. Η άμεση ανάγκη για αίμα είναι 10 φιάλες για την προαναφερθείσα συνάδελφο.
 Γι’ αυτό και μέσω αυτής της ανακοίνωσης, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα μητρώο εθελοντών αιμοδοτών ώστε να γνωρίζουμε ποιοι προτίθενται και μπορούν να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια για συναδέλφους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ζητάμε από όλους να συνδράμουν ώστε να έχουμε εικόνα για τον αριθμό των εθελοντών, το συντομότερο δυνατό.
Για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν αναγράφουμε στην ανακοίνωση τα προσωπικά στοιχεία της συναδέλφου και σας καλούμε όσοι μπορείτε και θέλετε να συνδράμετε, να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Συλλόγου που είναι υπεύθυνα ώστε να συμπεριληφθείτε στο μητρώο εθελοντών αίματος και αυτά με τη σειρά τους, να σας καθοδηγούν για το ποιον θα χρειαστεί να δώσετε αίμα κάθε φορά που χρειάζεται.
Παράλληλα θα διερευνηθεί από το ΔΣ του Συλλόγου ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε μία τράπεζα αίματος για όλους τους συναδέλφους, εγχείρημα όχι εύκολο λόγω της μεγάλης διασποράς των μελών μας ανά την επικράτεια.
Συνάδελφοι, τα χρόνια που ζούμε είναι πολύ δύσκολα για όλους μας, το μόνο που μας έχει απομείνει είναι να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους έχοντες ανάγκη, και ειδικά για ένα τόσο σημαντικό θέμα υγείας και το οποίο δε στοιχίζει τίποτα άλλο παρά 15 λεπτά από τη ζωή μας.
Σας καλούμε όλους να το πράξετε ώστε να σωθεί μία ζωή.  
Υπεύθυνος:  Καγκιούζης Γρηγόρης 6974431539
                   
Για το Δ.Σ. του ΣΥΠΥΥΠ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΙΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ                                      ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΩΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου