Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 25/02/2019 λόγω κακοκαιρίας



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη:

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, λόγω χιονόπτωσης και άσχημων καιρικών συνθηκών, τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα χωριά:
Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής.

_____________________________________________________________________________

Αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τα σχολεία της Αμφίκλειας δεν θα λειτουργήσουν, λόγω μεγάλης χιονόπτωσης.
(Νηπιαγωγείο-Δημοτικό & Γυμνάσιο-Λύκειο)

Η Διευθύντρια
Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα

______________________________________________________________________________

 Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Μακρακώμης αύριο Δευτέρα 25-2-2019 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών .

_________________________________________________________________________________

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, λόγω του παγετού και των άσχημων καιρικών φαινομένων, τα  δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στις τοπικές κοινότητες Αιγάνης, Αμπελακίων και Καλλιπεύκης, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των μαθητών με λεωφορείο από τις τοπικές κοινότητες  Ραψάνης – Αιγάνης – Καρίτσας με προορισμό το Γυμνάσιο Λύκειο Πυργετού, Αμπελακίων με προορισμό το Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων και Ελάτειας με προορισμό το Γυμνάσιο-Λύκειο Μακρυχωρίου.
Επίσης στην Δημοτική ενότητα Νέσσωνος δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως και ο παιδικός σταθμός Συκουρίου.

____________________________________________________________________________________

Αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

__________________________________________________________________________________

 Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου μας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωσης – παγετού) που επικρατούν σε ολόκληρη της περιοχή του Δήμου Ζαγοράς

_____________________________________________________________________________________


Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου καθώς και το Κολυμβητήριο αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

_________________________________________________________________________________________
Ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ότι δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, οι σχολικές μονάδες που στεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας, λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης. Με δεδομένο ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και αύριο, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν τα έντεκα σχολεία που ανήκουν στον δήμο Αθηναίων κλειστά, έως ότου επισκευασθεί η βλάβη, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Παρακάτω τα σχολεία του δήμου Αθηναίων που θα παραμείνουν κλειστά:

  • 21ο ΓΕΛ
  • 40ο ΓΕΛ
  • 21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
  • 40ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
  • 132ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 112ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 65ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 4ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 81ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
  • 113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
  • 38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
______________________________________________________________________________

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης αποφάσισε αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.


Δείτε και στην Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου