Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Σε ποιές περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο Τρίτη 26/02/2019



Ρέθυμνο

 Ο Δήμος Ρεθύμνης και το Τμήμα Παιδείας του ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ρεθύμνου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.
Σε ότι αφορά το Εσπερινό Γενικό Λύκειο και το Εσπερινό ΕΠΑΛ, επίσης ΔΕΝ θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 25 και αύριο Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.
 Από το Δήμο


Χανιά

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 26/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.
Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για ένταση των καιρικών φαινομένων κατά τις πρωινές ώρες και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες, λόγω των εκτεταμένων ζημιών.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές και το προσωπικό των σχολικών μονάδων να βρεθούν στους χώρους των σχολείων, προκειμένου να εκτιμήσουν τις ζημιές, που έχουν προκληθεί, και να ενημερώσουν άμεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χανίων.

Λάρισα

Κατάσταση λειτουργίας σχολικών μονάδων λόγω χιονόπτωσης και παγετού για την Τρίτη 26/2/2019.


Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο Τρίτη 26/2/2019 θα παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία Αιγάνης, Αμπελακίων, Καλλιπεύκης καθώς και τα Νηπιαγωγεία Αιγάνης & Αμπελακίων, λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.
Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Τεμπών:
Με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου αποφασίσθηκε :
«Η διακοπή των μαθημάτων και το κλείσιμο των σχολείων την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 – εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών – με σκοπό τη διαφύλαξη της ασφάλειας, τόσο των μαθητών και των γονέων τους όσο και των εκπαιδευτικών, στις εξής τοπικές κοινότητες:
Τοπική Κοινότητα Αιγάνης: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο.
Τοπική Κοινότητα Αμπελακίων: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο .
Τοπική Κοινότητα Καλλιπεύκης: Δημοτικό Σχολείο».
Στον υπόλοιπο Δήμο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καρπενήσι

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου