Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών-Δομή Ψυχικής Υγείας Λιβαδειάς - Πρόσκληση Εγκαινίων και Πρόγραμμα Επιστημονικής Εκδήλωσης

 
Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών-Δομή Ψυχικής Υγείας Λιβαδειάς, εγκαινιάζει τη νέα Μονάδα του για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες στο Λαφύστι Βοιωτίας.
Η νέα Μονάδα στεγάζεται σε κτίριο που παραχώρησε και ανακαίνισε εξ ολοκλήρου ο Δήμος Λεβαδέων.
Η Μονάδα παρέχει υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, διαγνωστική αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας του πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής.
Η Μονάδα στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα, αποτελούμενη από ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο, κοινωνικό λειτουργό, ψυχολόγο, λογοπεδικό, διαθέτει διοικητική υποστήριξη και λειτουργεί καθημερινά.
Τα εγκαίνια της Μονάδας Παιδιών-Εφήβων και Ενηλίκων του ΕΚΕΨΥΕ Λειβαδιάς θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, ώρα 12.00.
Το απόγευμα της ίδιας μέρα θα ακολουθήσει Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νέα Μονάδα του ΕΚΕΨΥΕ στη Λιβαδειά: Συνέχεια στο όραμα για Κοινοτική Ψυχιατρική». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο  Κρύας «Χρήστος Παλαιολόγος» στις 18.30. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τη νέα Mονάδα και το άνοιγμα του διαλόγου με την τοπική κοινωνία για τις ανάγκες και τις προοπτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου